Inför Besöket

Företags Policy


Du får ett sms med bokningsbekräftelse samma dag du bokar tiden. Avbokning måste ske senast 48h innan avtalad tid.


Om Matte eller Husse är sjuk, se om någon som brukar passa er hund kan hjälpa er att lämna och hämta er hund åt er. Annars debiteras tiden om tden inte kan avbokas 48h innan. Oftast är det svårt att få ny tid inom det närmsta.


OBS! Har du bokat tid en Måndag så gäller avbokning senast  Torsdagen kl.16.00 veckan innan din bokade tid.


Uteblivet besök Debiteras fullt pris pga förlorad intäkt.


Om jag blir sjuk och behöver avboka en tid kan jag inte garantera att ni får en ny tid inom snaraste. Allt beror på hur fullbokad jag är.

Vad kostar det?


Jag baserar mitt pris personligen till dig över telefon på tiden jag tror det tar. Priset är ej ett fastpris då det är helt individuellt. I priset ingår det alltid bad, öronplockning och kloklippning på klipphundar , på trimhundar ingår det kloklipp, inget som kan dras av på priset utan det är en tjänst som ingår. I Priset ingår det ej borstning eller utredning av pälsen. Hunden skall vara genomborstad och kammad samma dag så den är garanterad tovfri inför friseringen. Annars räknas det som extra tid och extra kostnad utöver priset som angavs. 

Får man vara med under besöket?


En familjemedlem är absolut välkommen att sitta kvar i salongens kundrum. Där jag erbjuder kaffe/ te och titta på tv finns även möjlighet att se NETFLIX, HBOMAX, VIAPLAY medans ni väntar på att er hund skall bli klar. 

Skall jag bada min hund innan?


Jag badar alltid klipphundarna vid friseringen. Men jag rekommenderar alltid att mellan besöken, att ni håller pälsen och huden i kondition med bad och genom att föna hunden torr och hålla hunden tovfri och fri från saltvatten och sand. Ha gärna er hund torr och fri från sand vid ankomst.

Viktig information!! 


Alla hundar som besöker salongen MÅSTE vara vaccinerade, behandlade/skyddade mot loppor,löss och parasiter. Har du nyligen varit utomlands bör du ej ha en bokad tid på salongen minst två veckor efter du kommt hem och du måste avmaska din hund för att undvika få parasiter och mask. Kontakta din veterinär vad som gäller respektive land innan du reser. 

Om salongen blir drabbad av loppor, löss och parasiter pga kund så skall kundens egna hemförsäkring täcka eventuell sanering. 


Omboka din tid om du är osäker på om din hund börjar må dåligt eller är kankse sjuk, vänta inte till helgen utan kontakta veterinären direkt för besök och bedöming.

Tar du emot alla raser?


Jag kan tyvärr inte nuläget längre ta emot stora hundar eller agressiva hundar. pga skada